显示标签为“Pass4side Symantec 250-222”的博文。显示所有博文
显示标签为“Pass4side Symantec 250-222”的博文。显示所有博文

2008年9月24日星期三

Pass4side Symantec 250-222题库 (4)

Symantec 250-222Administration of HA Solutions for Unix using VCS 4.0 题库内容摘自http://www.pass4side.cn/ 。 更新时间:2008-9-16 更多认证题库信息和考试真题模拟可登陆pass4side网站查看
16. What is the maximum number of levels a group dependency tree can have?
A. two
B. three C. four
D. two sets of two levels
Answer: B

17. During VCS installation, the VCS notifier is to be configured to send messages to the SNMP console namedsnmpserv. Which two additional pieces of information are needed to configure the notifier for SNMP? (Choosetwo.)
A. the location of the SNMP VCS MIB
B. the port number to use on the console
C. the email address of the user to whom to send traps
D. severity of messages to send to the console
E. the username on the system in which to send the messages
Answer: BD
18. An application uses static data that is currently stored on each system’s local disks. VCS needs to start thisapplication on multiple systems at the same time. Which VERITAS product feature allows for the sameapplication to simultaneously be started on different systems?
A. VERITAS FlashSnap
B. VERITAS Clustered File System
C. VERITAS Volume Replicator
D. parallel service groups
Answer: D

19. Click the Exhibit button.


There is a two-system cluster with an application that must run on the same system as the production database. Atest database runs on the other system. If the production database fails, then the test database must be taken offline,and the production database must be started on the failover system.Which diagram shows the service group dependencies that represent this fail over behavior?
A. Diagram A
B. Diagram B
C. Diagram C
D. Diagram D
Answer: C
20. In which service group are the resources for the Cluster Manager Web console found?
A. WebService
B. WWWService
C. ClusterService
D. ClusterWeb
Answer: C

Pass4side Symantec 250-222题库(3)

Symantec 250-222Administration of HA Solutions for Unix using VCS 4.0 题库内容摘自http://www.pass4side.cn/ 。 更新时间:2008-9-16 更多认证题库信息和考试真题模拟可登陆pass4side网站查看。
11. VCS needs to be patched on systems running in a production environment. There are two service groupscurrently running in a cluster that has two systems. VCS is to be stopped on all systems in the cluster in order toapply the patch without any application downtime. What is the proper VCS command to accomplish this?
A. hastop all
B. hastop all orce
C. hapause pgrade
D. hasys -stop
Answer: B

12. All of the systems in a VCS cluster have two private heartbeat links and are connected to the public network,but the cluster does not have any available shared disks. Which addition would DECREASE the chances of thecluster from entering jeopardy?
A. disk heartbeats
B. a service group heartbeat
C. a low priority heartbeat
D. multiplexed heartbeats
Answer: C

13. Which agent does the IP agent depend on in a properly configured service group?
A. Phantom
B. IPMultiNICPlus
C. NIC
D. MultiNICA
Answer: C

14. Consider the following output of a gabconfig gabconfig command:GAB Port Memberships===================================Port a gen a36e0003 membership 0123Port a gen a36e0003 jeopardy ;123Port h gen fd570002 membership 0123Port h gen fd570002 jeopardy ;123On how many private network links is GAB properly communicating on?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: A

15. The VCS notifier was configured during VCS installation. Which resource type will be added to the VCSconfiguration in order to start the notification process?
A. Process
B. Notifier
C. NotifierMngr
D. Application
Answer: C

Pass4side Symantec 250-222题库(2)

Symantec 250-222Administration of HA Solutions for Unix using VCS 4.0 题库内容摘自www.pass4side.cn 。 更新时间:2008-9-16 更多认证题库信息和考试真题模拟可登陆pass4side网站查看。
6. The systems you need to work on are in production and you want to minimize downtime. VCS is not currentlyinstalled or configured, though an application is. Which two tasks can be performed prior to the downtimewindow? (Choose two.)
A. modify the public network interface configuration
B. connect the Fibre Channel cable from the system to the storage switch
C. attach the copper SCSI cable to the storage array
D. modify the private network interface configurationE. test public network interfaces by disconnecting the cables
Answer: BD

7. What are two ways to obtain a valid VERITAS Cluster Server license key? (Choose two.)
A. call the automated License Key Request line
B. contact your VERITAS Sales Representative
C. contact VERITAS Technical Support
D. use the key provided in the installation manual
E. use the VERITAS vLicense WEB site
Answer: BE

8. Which VCS utility is used to verify a configuration file and can also be used by the VCS engine to load aconfiguration file at run time?
A. hacf
B. haconf
C. haload
D. haverify
Answer: A

9. Which elements are NOT components of a base VCS installation? (Choose two.)
A. bundled agents
B. enterprise agents
C. PERL
D. GAB Drivers
E. Clustered Volume Manager
Answer: BE

10. A system administrator wants to install a VCS database enterprise agent on to an active/passive cluster. Whereshould the database agent files be installed
A. on local storage on every system in the cluster
B. on local storage on the machine designated as the active system
C. on shared storage so that both active and passive systems will have access
D. on shared storage with a symbolic link to the database on the active system
Answer: A